LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Varningsljusramp Aerolite Rotor 1000mm

Art. nr.83-L100-H15-B22

Vid arbete i närheten av vägar är det mycket viktigt att synas ordentligt, för att påkalla uppmärksamheten hos andra trafikanter. Rotorljusramp försedd med två roterande rotorljus. Passar både för fast montage och för montage på lastbåge. Ljuset har en belyst reklamplats i mittsektionen.

Specifikation:
12 eller 24 Vdc
Två halogen rotorljus
Belyst reklamplats
högd: 143mm utan fäste
Fyra fästbultar
ECE REG65
Klass 2 godkänd

Totalmått

1000mm
150mm
220mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

3.5kg
140min
1 dag
12mån
X
3 750 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.