Välj en annan kategori

Riktat Varningsljus Infällt (Par)

Art. nr.83-H3-B3-D4-A2

Varningsljuset ger ett tydligt blinkande sken för att göra andra bilister eller personer medvetna om fordonet vid arbete. Eftersom varningsljusen är infällda blir det perfekt för fordon utan räcken eller fordon med räcken som behöver extra varningsljus. Går att placera både bak och fram på bilen.

Specification:
12 & 24Vdc
14,4W
IP67
ECE REG65
Säljs parvis!

Totalmått

26mm
26mm
40mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.4kg
80min
1 dag
12mån
X
1 799 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.