LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Riktat Varningsljus Utanpåliggande (st)

Art. nr.83-H3-B12-D3-A1

Varningsljuset ger ett tydligt blinkande sken för att göra andra bilister eller personer medvetna om fordonet vid arbete. Placering av varningsljuset är med fördel på ett takräcke det går även sätta på bilen. Det går även att synkronisera produkten.

Specifikation:
12 & 24Vdc
3m kabel.
Aluminiumhus
IP67 klassning
ECE REG65.

Totalmått

97mm
24mm
17mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.1kg
45min
1 dag
12mån
X
647 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.