LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Steghållare invändigt 1400mm

Art. nr.65-L140-SHT

Work Systems steghållare på skena är den mest flexibla på marknaden.
Hållaren är justerbar i både höjd och bredd för att passa stegen på de vanligaste stegarna och flesta trappstegarna
Ingen stege? Steghållaren funkar även lika bra för att hänga upp sågbänken.

Produkt information:
1st Skena i 2mm Aluzink
2st Justerbara Stegkrokar
Skurv och nit medföljer.

Mått:
Längd 1400mm
Bredd: justerbar 130-330mm
Höjd: justerbar 110-225mm

Totalmått

1380mm
0mm
225mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

5.8kg
30min
1 dag
36mån
X
1 894 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.