Välj en annan kategori

Smartbox Rör

Art. nr.63-7-7-25

En Smartbox för ett större verktyg eller rör. Hålet är 7x7cm och 25cm hög och det saknar botten vilket ger en stabil plats. Placeras på en verktygstavla eller på sidan av något av våra system. Utformningen är i 2mm plåt och smartboxen är lackad i orange.

Totalmått

70mm
250mm
70mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.3001kg
0.5min
1 dag
36mån
X
271 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.