Välj en annan kategori

Smartbox Limtub 8-Fack

Art. nr.63-20-15-10L

Vår Smartbox som är speciellt utformad för limtuber. Det finns 8 st hål för att hålla limtuberna stabila vid hantering och vid färd. Smartboxen är lackad i Work Systems oranga färg med en plåtjocklek på 2mm.

Totalmått

200mm
100mm
150mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.7021kg
0.5min
1-5dagar
36mån
X
200 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad och Växjö. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.

Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.