Välj en annan kategori

Smartbox Fack 200mm

Art. nr.63-20-15-10

Smidigt Smartbox Fack på 200mm som passar perfekt på gavlen på något av våra system. Med en 100mm högkant, så håller facket dina verktyg eller spraytuber på plats under färd men är ändå smidigt att nå. Smartbox Facket är lackad i Work Systems oranga färg och är byggd i 2 mm plåt.

Totalmått

190mm
150mm
155mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.6521kg
0.5min
1 dag
36mån
X
180 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad och Växjö. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.

Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.