LS3 till din Caddy
Detta är en av våra mest populära bilinredningar till VW Caddy Standard. Du får bra förvaringsmöjligheter för såväl dina verktygsväskor, maskiner, förbrukningsmaterial och ditt absolut minsta sortiment. Lådorna är populära att komplettera med våra nya sortimentlådor. Samt att komplettera gaveln med våra nya Smartboxar för att maximera förvaringsutrymmet.
5.843 SEK
Välj en annan kategori

Insatskit 4-Fack till 192,5mm bred låda höjd 70mm

Art. nr.3-MB-L-19-07-F4

Våra Insatskit förbättrar sorteringsmöjligheten i dina lådor & ger en strukturerad uppdelning för att enklare & snabbare kunna hitta dina saker.

Detta kitt består av 1st 80mm bred insats & 1st 70mm bred insats med tillhörande låsclips & 1st avdelare per insats.
Samtliga insatser är 52,5mm höga & 385mm långa.

Du kan även komplettera dessa insatslådor med etiketter & fler avdelare

Insatslåda

Mycket praktisk insatslåda för dina mindre detaljer och sortiment. Insatslådorna monteras och passar i alla våra lådor. Komplettera med avdelare för att kunna dela in insatslådan i flera fack och olika djup.
varje insatslåda och avdelare har ett etikettfack för att skapa de bästa förutsättningarna för ordning och reda i din transportbil.
Finns i två olika höjder 52,5mm och 105mm, samt i fyra olika bredder 70mm, 80mm, 105mm och 157mm. Tillverkad i återvunnen PP Plast.

Totalmått

385mm
52mm
153.1mm

VIKT/MONTERING/LEVERANS/GARANTI

0.2kg
1min
1 dag
36mån
X
110 SEK
Exkl. moms (F.N. 25%)
Lägg till

Om Work System

Work System startade 2009. Innovativ produktutveckling tillsammans med duktiga medarbetare har lagt grunden till den framgång vi har med bilinredning och bilutrustning. Work System finns nära dig och vi växer kontinuerligt. I Sverige finns vi i Jönköping (Tenhult), Stockholm (2 anläggningar), Norrköping, Örebro, Göteborg (2 anläggningar), Malmö, Kiruna, Falun, Helsingborg, Linköping, Trestad, Värnamo, Växjö och Östersund. Vi fortsätter att etablera oss för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar inom bilinredningar, bilutrustningar och service för dig som kund.
Du hittar oss även med egna anläggningar i Norge och Finland samt på strategiska platser runt om i Europa. Välkommen till Work system och kontakta oss redan idag. Vi tar snabbt fram ett förslag för just din transportbil, till marknadens bästa pris.