NYHETER

HÄR KAN DU LÄSA OM NYHETER PÅ WORK SYSTEM BILINREDNINGAR

 

 

WORK SYSTEM FÖRVÄRVAR I VÄXJÖ.

TIDIGARE BILINREDARNA I VÄXJÖ AB BLIR WORK SYSTEM LIFE™

2017-03-29

 

Work System Life blir namnet på det nya affärsområdet och ska bli det självklara
valet av bilanpassningsföretag för personer med funktionsnedsättning.

Med stor vikt på det personliga mötet och närhet till kund, tillsammans med gedigen erfarenhet av branschen hoppas Work System Life kunna erbjuda optimala lösningar för varje individ.

Läs hela pressmeddelandet

 

 

WORK SYSTEM ÖPPNAR I NORRKÖPING.

VI ÖPPNAR EN NY ANLÄGGNING PÅ STOHAGSGATAN 12 I NORRKÖPING.

2016-12-12

 
Vi har öppnat en sprillans ny anläggning i Norrköping.
Nu kan du ta del av bilinredning och bilutrustning till marknadens bästa priser.

Kontakta Norrköping här

 

 

Work System - Frontbågar

WORK SYSTEM FÅR NY DELÄGARE

ENTREPRENÖRSINVEST SVERIGE AB GÅR IN SOM 20% DELÄGARE

2016-06-09

 

Entreprenörinvest Sverige AB som ägs av familjen Kamprads stiftelse har valt att gå in som 20% delägare i Work System. Företaget växer snabbt, har spännande produkter och ett härligt go i organsisationen, därför väljer vi att investera i Work System säger Eva Engdahl.

Work System arbetar med utrustning till lätta transportbilar som gör att de med bilen som arbetsplats ska få en bättre och enklare vardag, företaget har nyligen flyttat sitt huvudkontor och majoriteten av verksamheten till nyrenoverade lokaler i Tenhult. Företaget utrustar bilar i hela norra Europa.

Vi tycker det är kul med anknytningen till Ikea vi ser oss gärna som ett IKEA för servicebilar, där de utrustar hemmen och vi ser till att utrusta alla hantverkares fordon. Vi vill göra detta till ett bra pris och med god service. Att det är smålänningar är givetvis också ett plus säger Jonas Hallenborg medgrundare.  

Samtliga grundare och delägare stannar kvar som arbetande ägare i verksamheten. ”Vår ambition är att göra detta i många år framöver, det är väldigt kul att få in en långsiktig investerare som tror på det vi gör och som vill satsa framåt tillsammans med oss” säger VD och medgrundare David Nord.

David fortsätter, Några stora förändringar blir det inte, vi växer stadigt och har planen att fortsätta göra detta. Vi har under våren anställt personal och kommer kontinuerligt fortsätta med detta i takt med expansionen. Företaget har tillsammans med dotterbolag idag cirka 40 anställda varav 25 arbetar i Tenhult.

 

 

 

 

 

Work System LCV

TRÄFFA OSS PÅ NORDBYGG

WORK SYSTEM MEDVERKAR UNDER NORDBYGG 5-8 APRIL

2016-02-19

 

Nordens största mässa för hantverkare som hålls i Älvsjö (Stockholm) den 5-8 april är alltid välbesökt och en höjdpunkt för oss.

Vi kommer visa många smarta lösningar på hur du kan optimera förvaringen i din bil.
Alla våra inredningar är utvecklade, tillverkade och monterade i Sverige vilket borgar för hög kvalitet samt att vi snabbt kan göra förändringar för speciella ändamål. Vi har gjort otaliga specialbyggen, allt från brandbilar till broad cast fordon.

Vi hoppas på att få träffa dig under mässan och hjälpa dig att göra ditt fordon säkert och utöka din förvaring vilket i sin tur sparar tid. Välkommen!

 

 

 

 

Work System - Frontbågar

NYA PRODUKTER I LAGER

WORK SYSTEM KAN NU LEVERERA EN HELHETSLÖSNING FÖR DIN BIL!

2016-02-02

 

Vår målsättning har alltid varit att erbjuda våra kunder en helhetslösning till sitt fordon.

Nu har vi äntligen hittat en leverantör av frontbågar och side steps som lever upp till våra höga krav på kvalitet och funktion. Frontbågar finns till de flesta bilmodellerna och är tillverkade i 63mm polerat rostfritt. De är enkla att montera då de flesta fästs i bilens befintliga fästpunkter.

Kika in under kategorin Bilutrustning - Extraljus och frontbågar eller klicka här!

 

 

 

Work System LCV

36-MÅNADERS GARANTI

NU UTÖKAR VI GARANTITIDEN TILL 36-MÅNADER PÅ VÅRA INREDNNGAR!

2016-01-09

 

Vi har utvecklat våra produkter från grunden vilket innebär att vi är delaktiga från idé till färdig produkt. En av grundpelarna i vårt sortiment är hög kvalitet.

Vi har ökat lastförmågan i våra hyllor, gavlar och skenor samtidigt som vi sänkt vikten. Därför utökar vi nu vår garanti till hela 36 månader.

 

 

 

Work System Pro Center

NYHET!

BÄTTRE UTBUD OCH SERVICE FÖR DIG SOM KUND

2014-01-07

 

Nu lanserar vi stolt Work System-Pro Center, vilket innebär att speciellt utvalda återförsäljare skall vara kvalificerade enligt vår standard och därmed ge dig som kund en bra service med större demoanläggning och ett uppdaterat lager med tillbehör och takutrustning.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE SOM ÄR ETT PRO CENTER

 

 

 

Work System LCV

SVENSKA LCV-FÖRENINGEN

WORK SYSTEM ÄR NU MEDLEMMAR I LCV-FÖRENINGEN! 

2014-04-09

 

Svenska LCV-föreningen är en nybildad förening med syfte att prioritera fordonsprovning, kvalitet och leveransvilkor. LCV står för “Light Commercial Vehicles” och just nu är hela 14 företag medlemmar i föreningen.

År 2013 såldes ca 37.000 lätta transportbilar, där nära hälften kompletterades med någon form av påbyggnad. Det finns ett starkt växande behov på marknaden av visibilitet och partnerskap med alla de företag som arbetar med att utrusta transportbilar till mobila arbetsplatser.

Svenska LCV-föreningen kommer förutom att prioritera frågor kring fordonsprovning, kvalitetsfrågor och leveransvilkor, även att arbeta mycket med miljöfrågor och marknadsdata. Det kommer även finnas en nationell utställning med särskild inriktning på segmenetet lätta transportbilar.

 

 

 

 

 

 

 

VÄXER SÅ DET KNAKAR!

WORK SYSTEM, ETT AV DE TIO MEST SNABBVÄXANDE 
FÖRETAGEN I JÖNKÖPINGS LÄN 2011-2012

2014-04-09

 

Almi har lusläst boksluten från länets företag och hittat tio raketer.

Det är första gången Almi i Jönköping gör detta men Tillväxtligan som den kallas kommer eventuellt få en fortsättning.

– För att visa på vilka företag som driver på tillväxten i länet, säger Eva Sundman, vd på Almi i Jönköping.

Ett av länets snabbväxande företag är Work System Sweden AB från Forserum. De fixar alla tänkbara tillbehör till olika typer av arbetsfordon.

– Du ska inte behöva åka runt med din bil på olika ställen, säger vd David Nord.

Levererar åt GöteborgKunderna är från vitt skilda yrkesgrupper som veterinärer, rörmokare, budfirmor och byggbolag. Nyligen vann företaget en stor upphandling om att leverera till Göteborgs Stad.

Work System Sweden har numer kontor i Jönköping, Göteborg, Stockholm och Oslo och kan leverera inredning och annat till 130 olika bilmodeller. Men det hela började med två 16-åriga killar, David Nord och Jonas Hallenborg, som bestämde sig för att börja spara för att kunna starta företag. De la 10 000 kronor var och hade som mål att kunna spara 1 000 kronor i månaden.

– Det gick inte så många månader men vissa månader, säger David Nord.
Vill fortsätta växaDe växer så det knakar och ser ljust på framtiden. Och deras företagande ger ringar på vattnet i länet. De kan använda sig av underleverantörer i regionen i stor utsträckning.

– Det visar sig att det vi hittar nära är väldigt billigt och väldigt bra, säger David Nord.
Ledorden efter att företagen i Tillväxtligan presenterat sig var snabbhet och kundfokus. Och till och med byggföretagen, som haft en kämpig vinter, såg framtiden an med tillförsikt.

För att ett företag ska kunna hamna på Almis Tillväxtliga måste följande kriterier vara uppfyllda:

- 5 - 250 anställda
- 5 - 500 mkr i omsättning
- positivt resultat - verksamt i minst 3 år
- organisk tillväxt, d v s ej genom förvärv
- sunda finanser 
- ej fastighetsbolag